Over ons

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij Bandu thuiszorg bieden we zowel verzorging als verpleging aan in de omgeving Zoetermeer.

Bij ons staat zorg gelijk aan meer dan enkel taken uitvoeren; wij omarmen u met een liefdevolle aanpak die de warmte van thuis weerspiegelt. Ons toegewijde team staat paraat, of het nu gaat om dagelijkse verzorging of intensieve verpleegkundige zorg.

Samen met u bepalen we welke zorg of ondersteuning het beste bij u past, en leveren deze met zorg aan huis. Met onze 24/7 beschikbaarheid zijn we er op het moment dat u ons nodig heeft, en passen we de zorg aan naar uw wensen.

Ontdek de hartverwarmende zorg die Bandu Thuiszorg u te bieden heeft.

Missie

Onze missie is het bieden van zorg van topkwaliteit door samen te werken met diverse disciplines. Met zorg en aandacht betrekken we familie en mantelzorgers, waardoor we een warme en ondersteunende omgeving creëren voor onze cliënten

Visie

Bij Bandu thuiszorg streven we naar een professionele en vertrouwde omgeving waar zorg en begrip samenkomen. Kwalitatieve zorg staat bij ons hoog in het vaandel. Ons doel is om een plek te bieden waar onze cliënten en hun families zich geborgen voelen. Samen werken we aan het welzijn en de verbetering van het dagelijks leven van iedereen die we ondersteunen.

 

Wij kennen uw cultuur

Bandu thuiszorg bestaat uit zorgverleners met verschillende culturele en religieuze achtergronden. Wij zijn daardoor in staat zorg en ondersteuning te leveren vanuit een culturele en religieuze achtergrond naar uw wens die past bij uw achtergrond.

Samen met onze zorgpartners

Om u zo goed mogelijk te helpen, werken wij nauw samen met huisartsen, specialisten, apothekers, vrijwilligers(organisaties) en andere maatschappelijke en gemeentelijke instanties.