Over ons

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Zoetermeer is een snel groeiende gemeente met een multi culturele samenleving en faciliteiten op elk gebied. Duizenden ouderen in Zoetermeer en omstreken kunnen dagelijks gebruik maken van faciliteiten als een bioscoop, theater, diverse terrassen en eetgelegenheden. Bandu thuiszorg is erop gericht, ouderen en hulpbehoevenden naast zorg en ondersteuning aan huis, het leven meer kwaliteit te geven door deze groep zoveel mogelijk te laten genieten van deze faciliteiten.

Uw vragen, wensen en mogelijkheden staan centraal in ons werk. De één redt het zelf, de ander met hulp van buitenaf.

Wij bepalen samen met u welke zorg of ondersteuning bij u past  en levert deze aan huis. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week, bereikbaar en zetten zorg in wanneer, hoe en hoelang u dit wenst.

Missie

Wij leveren zorg, vanuit een sterke maatschappelijke betrokkenheid.
Dat doet we voor iedereen die dit wenst, maar nadrukkelijk voor degenen die niet zelf in hun zorg kunnen voorzien.

Visie

Wij willen een effectieve, efficiënte en klantvriendelijke organisatie zijn waar medewerkers zich thuis voelen en die gewaardeerd wordt om haar maatschappelijke betrokkenheid en kwalitatief hoogwaardige en professionele zorg die zij levert tegen een reële prijs.

Wij kennen uw cultuur

Bandu thuiszorg bestaat uit zorgverleners met verschillende culturele en religieuze achtergronden. Wij zijn daardoor instaat zorg en ondersteuning te leveren vanuit een culturele en religieuze achtergrond naar uw wens die past bij uw achtergrond.

Samen met onze zorgpartners

Om u zo goed mogelijk te helpen, werken wij nauw samen met huisartsen, specialisten, apothekers, vrijwilligers(organisaties) en andere maatschappelijke en gemeentelijke instanties.